Kosten


Geen abonnement of aanschafkosten

Bij Clubdiensten betaal je alleen voor de handelingen en diensten die je gebruikt. Dus je betaalt geen abonnement of aanschaf. Dat maakt Clubdiensten ook aantrekkelijk voor clubs of verenigingen met weinig leden. Stel dat jouw club 120 leden heeft en via Clubdiensten één keer per jaar 100 facturen verstuurt die automatisch geïncasseerd worden. Dan betalen jullie € 80,= exclusief btw. Voor dat geld heb je een compleet systeem voor je ledenadministratie en de financiële administratie en verzorgen wij de volledige facturering en de afhandeling. Denk je hoe kan dat: 100 facturen voor 120 leden? Dat kan als jullie ervoor kiezen om voor gezinsleden een gezamenlijke factuur te maken. Snel verdiend toch?

Hoe werkt het?

Jij kiest welke functies in Clubdiensten je gebruikt. Hieronder zie je enkele voorbeelden van functies en het bijbehorende tarief.

Uitnodigen en registreren

Je legt een evenement vast in Clubdiensten en nodigt de leden per e-mail uit. In de uitnodiging staat een link waarmee leden informatie kunnen opvragen en zich meteen kunnen aanmelden. Via Clubdiensten kun je zien hoeveel aanmeldingen er al zijn (en je kunt daar allerlei overzichten van maken). Dit tarief geldt per verstuurde uitnodiging en is inclusief de registratie van de aan- en afmeldingen en het gratis versturen van eventuele herinneringen naar personen die nog niet gereageerd hebben.

€ 0,08 excl. btw of € 0,097 incl. btw

Deelnemerslijst versturen

Via Clubdiensten kun je de deelnemerslijst van een evenement of activiteit naar alle deelnemers sturen. Dit tarief geldt per verstuurde deelnemerslijst (als PDF-bijlage).

€ 0,02 excl. btw of € 0,024 incl. btw

Registratie nieuw lid

Een nieuw lid meldt zich via jullie Clubwebsite aan. Hij/zij voert de gegevens in en upload eventueel een foto. Deze informatie is direct in jullie administratie opgenomen. Uiteraard na bevestiging via e‑mail.

€ 0,08 excl. btw of € 0,097 incl. btw

Online machtigingsformulier

Clubdiensten biedt de mogelijkheid om leden online een machtigingsformulier te laten tekenen. Zodra het formulier opgeslagen wordt, staat voor die persoon de betaalwijze direct op automatische incasso. Het getekende formulier wordt opgeslagen bij de machtiging.

€ 0,20 excl. btw of € 0,242 incl. btw

Vragenlijst

Via Clubdiensten kun je leden of deelnemers digitaal een vragenlijst in laten vullen, bijvoorbeeld voor een enquête of een peiling. De resultaten verschijnen in grafieken en je kunt er ook eenvoudig een Excel bestand van maken. Je hebt de keus om de resultaten zichtbaar te maken voor de invullers.

€ 0,08 excl. btw of € 0,097 incl. btw

Digitaal toets afnemen

Via Clubdiensten kun je leden of deelnemers digitaal een toets afnemen, bijvoorbeeld na afloop van een door jullie georganiseerde cursus. Je stelt de vragen op en de de cursist beantwoordt de vragen digitaal. Na het invullen ziet de cursist direct of hij/zij geslaagd is.

€ 0,16 excl. btw of € 0,194 incl. btw

Certificaat downloaden

Voor dit tarief biedt Clubdiensten je de mogelijkheid om een certificaat toe te voegen. Cursisten die geslaagd zijn voor de toets, kunnen dit dan downloaden. Als de cursist gezakt is, is er geen certificaat en zijn er dus ook geen kosten.

€ 0,08 excl. btw of € 0,097 incl. btw

Facturen inclusief afhandeling

Kies je voor facturen inclusief afhandeling? Dan verzorgt Clubdiensten:

  • Aanmaak van een E-factuur of PDF-factuur.
  • Versturen van de E-factuur of PDF-factuur per e-mail (dit is ook de aankondiging voor de incasso).
  • Incasseren van de factuur op de verzamelrekening.
  • Volledige verwerking van de incasso's, storno's en betalingen. Het saldo wordt maandelijks direct na de incasso naar jullie eigen rekening overgemaakt.
  • Vrijwel dagelijks bijwerken van de bank zodat je altijd de actuele situatie ziet als je inlogt op Clubdiensten.

Dus Clubdiensten doet het werk en ook de bankkosten zijn voor onze rekening. Voor facturen die niet via automatische incasso geïnd worden, geldt een toeslag. Veel clubs berekenen deze toeslag door aan de leden.

€ 0,80 excl. btw of € 0,968 incl. btw

Volledige prijslijst?

Via het contactformulier kun je om de volledige prijslijst vragen.

Referentie

Bites & Business is een netwerk voor ondernemende vrouwen. Vanuit 25 vestigingen in heel Nederland, organiseren we lokale netwerkdiners. Een goed systeem voor ledenadministratie, relatiebeheer en factuurafhandeling is voor ons dus erg belangrijk. Clubdiensten kwam als beste partij uit de bus toen ik vier aanbieders vergeleek op prijs-kwaliteit.

Het is een uitgebreide applicatie met erg veel mogelijkheden. We houden de ledenadministratie er in bij, we versturen nieuwsbrieven en we nodigen leden uit voor activiteiten. Het aanmelden, de betalingen en aanmaningen; alles verloopt via Clubdiensten. Verder versturen we veel e-mails naar selecties van leden en ook onze website is een Clubwebsite. Veel informatie op de website komt rechtstreeks uit Clubdiensten, dus dat is efficiënt. Omdat alle coördinatoren vanuit dezelfde database werken, heeft iedereen dezelfde informatie en dat bespaart tijd en voorkomt fouten. Want er zijn nu al ongeveer vijftig Bites & Business coördinatoren die van alles doen met de applicatie en een paar duizend gebruikers die het systeem aan de voorkant gebruiken. We benutten dus veel van de mogelijkheden van Clubdiensten en dat werkt prima. Als er een keer een ‘bugje’ is, lost Clubdiensten het snel op. Het is een servicegerichte en gedegen partij.

Marijke Krabbenbos
oprichter Bites & Business
Naar alle referenties »