Clubdiensten de webapplicatie
maak je eigen
website
met speels gemak via Clubdiensten

MAAK JE EIGEN WEBSITE

Clubdiensten maakt het je graag gemakkelijk! Daarom bieden we ook de mogelijkheid om je eigen website te maken. Wij bieden een basis die volledig instelbaar is naar jullie wensen. Uiteraard responsive, dus de site is geschikt voor smartphone, tablet en computer. Onze website is natuurlijk ook op die manier opgebouwd. Zie verderop het portfolio met andere aansprekende voorbeelden van websites.

Automatisch up to date

Door de koppeling van de gegevens in Clubdiensten en op jullie site, hoef je wijzigingen binnen de vereniging maar op een plek bij te houden. In Clubdiensten ken je bijvoorbeeld rollen toe aan de leden (van bestuurslid en commissielid tot specialisaties) en je voegt een ingangsdatum en einddatum toe. Op basis van deze informatie wordt de website automatisch up to date gehouden.

Ledenaccounts

Het is ook mogelijk om met ledenaccounts te werken. Jullie leden kunnen dan inloggen en hebben toegang tot hun eigen gegevens. Want misschien vind je het net zo handig dat zij zelf hun adreswijziging invoeren? Of bijvoorbeeld een certificaat downloaden als ze geslaagd zijn voor een toets? Voor de leden kan het prettig zijn om hun aanmeldingen voor bijeenkomsten te zien, facturen op te vragen en desgewenst via iDEAL te betalen.

Volledig instelbaar

De lay-out en kleuren zijn uiteraard instelbaar, net als het menusysteem. Binnen het raamwerk vul je zelf de site. Vanzelfsprekend kun je ook afbeeldingen uploaden.

Beheer door Clubdiensten

Het technische beheer van een website en het veilig houden is tijdrovend en vraagt specifieke kennis. Kies je voor een website bij Clubdiensten dan heb je daar geen omkijken naar. Wij zorgen voor bereikbaarheid en veiligheid van jullie website. Dan kunnen jullie je concentreren op de inhoud.

PORTFOLIO

Naast de onderstaande websites kun je in het portfolio van Praktijkdiensten nog
veel meer mooie voorbeelden van websites vinden.

Ondernemers Vereniging Voorthuizen behartigt de belangen van ondernemers in en om Voorthuizen.

www.ovvoorthuizen.nl

Van de Munt is hèt adres voor elektrotechniek en automatisering voor de ruime omstreken van Wekerom.

www.vandemunt.nl

Met de digitale Sportkaart kunnen Venlose studenten sporten bij verschillende sportaanbieders in Venlo. De toegangsregistratie via QR codes verloopt via Clubdiensten.

www.studentsportsvenlo.nl

Wilna Sierksma is vakleerkracht muziek op een basisschool, dirigent en blokfluitdocent in de regio Ede. Op de website kunnen geïnteresseerden alle informatie vinden en is er de mogelijkheid om aan te melden voor bijvoorbeeld blokfluitles.

www.muziekopmaat-ede.nl

Brancheorganisatie PLA..N. behartigt de belangen van haar leden op het gebied van plaagdierbeheersing en houtverduurzaming.

www.platformplaagdierbeheersing.nl

De Online Pijngids is een samenvatting van de meest belangrijke elementen uit de myofasciale vakliteratuur. De informatie wordt constant aangevuld met bevindingen uit de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. De Online Pijngids maakt gebruik van het publicatiesysteem van Clubdiensten.

www.pijngids.nl

SchoneBak reinigt huisvuilcontainers (Otto's, Kliko's) in Twente en omstreken. De abonnementen- en rittenadministratie verloopt gestroomlijnd via Clubdiensten.

www.schonebak.nu

Vereniging Arts en Leefstijl wil Nederland gezonder maken door leefstijlgeneeskunde te implementeren in de gezondheidszorg.

www.artsenleefstijl.nl

Clubdiensten gebruiker vanaf het eerste uur en bovendien een bijzonder gezellige businessclub. In 2020 waren zij weer de eerste. Ditmaal met een nieuwe website die volledig gebruik maakt van onze nieuwe CMS mogelijkheden.

www.geldersekring.nl

Het doel van de Kenniswerkplaats Zingeving is het ontwikkelen en samenbrengen van kennis Geestelijke Verzorging Thuis en Zorg voor Zingeving Thuis.

www.kenniswerkplaatszingeving.nl

Als al je leden met kwaliteit bezig zijn, dan wil je natuurlijk zelf ook een kwalitatief hoogstaande website. Dat is voor NNK, vereniging van kwaliteitsmedewerkers, zeker gelukt.

www.nnk.nl

Een website voor en door Triggerpointcoaches.

www.triggerpointcoach.nl

Webshop met producten voor professionals die met triggerpoint-therapie werken.

www.triggerpointshop.nl

Myofasciale- en psychosociale aanpak van (chronische) pijnklachten. De oplossing bij stress en onbegrepen pijnklachten.

www.triggertouch.nl

Voor AEGON is een mooie online scantool gemaakt waarmee ondernemers hun ondernemersgeluk kunnen meten en vergroten.

De Urban Walk Veenendaal is een initiatief van KWF afdeling Veenendaal en Stichting Invitee Veenendaal. Zij organiseren tijdens de Veense Urban Week de Urban Walk Veenendaal, een 12 uur durend fundraising wandelevenement om (meer) aandacht te vragen voor de ziekte kanker.

www.urbanwalkveenendaal.nl

Dineke Holsappel denkt als tuinontwerper graag mee om ook van jullie tuin de ideale buitenruimte te maken in een uniek tuinontwerp!

www.dh-tuinontwerp.nl

Een netwerk van vrouwelijke ondernemers van NIVO. Wat kunnen we daar nog aan toevoegen? Deze gezellige netwerkclub bestrijkt Noord-Holland.

www.nivo-nh.nl

De gezamenlijke Cranio Sacraal therapie verenigingen hebben ook een gemeenschappelijke website. Hierin worden de leden van de afzonderlijke clubs gecombineerd in één overzicht.

www.cranio-nederland.nl

Een website van een organisatie die steun en aandacht geeft aan iedereen die leeft met of na kanker.

www.stichtinginvitee.nl

Shiatsu Vereniging Nederland verenigt alle Shiatsu therapeuten in Nederland.

www.shiatsuvereniging.nl

Nee, de naam is geen typefout. Deze business club sponsort de voetbalvereniging van Bennekom in Food Valley. Logische naam dan.

www.footvalley.nl

Met 30 vestigingen in heel Nederland is dit een groot en gezellig netwerk voor ondernemende vrouwen.

www.bitesenbusiness.nl

Jonge ondernemers die kennis en informatie uitwisselen over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed.

www.jokan.nl

Een platform waar kennis en informatie wordt uitgewisseld over ontwikkelingen in het vastgoed, in de breedste zin van het woord.

www.jowervplus.nl

Een kleine businessclub met een grote diversiteit aan leden.

www.businessclubdevallei.nl

Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" in Ede is een actieve en gezellige honkbal- en softbal vereniging waarbij plezier en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

www.moorfielders.nl

Een businessclub voor jonge ondernemers.

www.josbarneveld.nl

De Stichting Beroepsopleiding Lactatiekunde verzorgt in Nederland de nascholing van lactatiekundigen IBCLC.

www.sblscholing.nl

De Vereniging voor Bowentherapeuten en ‑behandelaars biedt een platform voor behandelaars en een algemene informatiesite voor consumenten, met als doel de Bowentechniek meer bekendheid te geven in Nederland.

www.bowenvereniging.nl

Over kwaliteit gesproken: deze vereniging van mensen is professioneel bezig met het thema Kwaliteit.

www.kwaliteitskringtwente.nl

Voor Adviesgroep Wagenaar B.V. zijn financiële en fiscale zaken dagelijkse kost. Zij wilde graag een website die informeert en weergeeft waar zij voor staat: ervaring, flexibiliteit, betrouwbaarheid.

www.adviesgroepwagenaar.nl

De KKZH is een onafhankelijke vereniging, gericht op het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmangement. Ook gezellig netwerken is een doelstelling.

www.kkzh.nl

Het zijn niet alleen maar clubs die een website bij ons onderbrengen. Sidilco is dan wel geen club maar ze produceren wel een vrolijke club suikerdecoraties.

www.sidilco.nl

Gezellig buurten in een buurtcentrum? Kijk wat er te doen is op deze website.

www.develder.nl

Bij deze actieve wielervereniging worden evenementen ook gebruikt door leden van teams om onderling af te spreken. Zo heeft de club overzicht en zijn (medische) gegevens direct beschikbaar bij calamiteiten.

www.wvede.nl

Op deze website worden sportkaarthouders (studenten van Edese scholen) en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht. De afhandeling van de sportmomenten wordt ook door Clubdiensten gedaan.

www.sportkaart-ede.nl

De Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

therapeuten.zhong.nl

Vanwege het gemak heeft deze woningcorporatie voor een gekoppelde website gekozen.

Deze buurtvereniging wil gesprekspartner en aanspreekpunt zijn voor de bewoners, de gemeenteraad, het college van B&W van Ede en andere belanghebbenden. De website informeert over zaken die van belang zijn voor de woon- en leefomgeving.

www.abeo.nl

Een kwaliteitskring met brede aandacht voor Kwaliteit, Veiligheid & Gezondheid, Milieu en Duurzaamheid

www.qkring-gelderland.nl

Website over borstvoeding met adviezen van een lactatiekundige.

www.borstvoedingede.nl

Sommige sportclubs hebben aan één sport niet genoeg. Bij ETRIC kun je hardlopen en volleyballen.

www.etric.nl

KKNF levert een bijdrage aan het continu verbeteren van organisaties, in het bijzonder in de regio.

www.kknf.nl

Partisla is een sportschool waar les gegeven wordt in zelfverdediging en Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ).

www.partislabjjmaastricht.nl

Platform voor leden met initiatieven waarbij ORSC een rol speelt om bij te de dragen aan een betere wereld.

www.oopn.nl

Movement4you biedt ondersteuning bij/of het opzetten en onderhouden van systemen voor kwaliteits- en veiligheidsmanagement en het uitvoeren van verbeter-/verandertrajecten voor zowel organisaties, afdelingen/teams en personen.

www.movement4you.nl