Maak je eigen website


Clubdiensten maakt het je graag gemakkelijk! Daarom bieden we ook de mogelijkheid om je eigen website te maken. Wij bieden een basis die volledig instelbaar is naar jullie wensen. Uiteraard responsive, dus de site is geschikt voor smartphone, tablet en computer. Onze website is natuurlijk ook op die manier opgebouwd.

Automatisch up to date

Door de koppeling van de gegevens in Clubdiensten en op jullie site, hoef je wijzigingen binnen de vereniging maar op een plek bij te houden. In Clubdiensten ken je bijvoorbeeld rollen toe aan de leden (van bestuurslid en commissielid tot specialisaties) en je voegt een ingangsdatum en einddatum toe. Op basis van deze informatie wordt de website automatisch up to date gehouden.

Ledenaccounts

Het is ook mogelijk om met ledenaccounts te werken. Jullie leden kunnen dan inloggen en hebben toegang tot hun eigen gegevens. Want misschien vind je het net zo handig dat zij zelf hun adreswijziging invoeren? Of bijvoorbeeld een certificaat downloaden als ze geslaagd zijn voor een toets? Voor de leden kan het prettig zijn om hun aanmeldingen voor bijeenkomsten te zien, facturen op te vragen en desgewenst via iDEAL te betalen.

Volledig instelbaar

De lay-out en kleuren zijn uiteraard instelbaar, net als het menusysteem. Binnen het raamwerk vul je zelf de site. Vanzelfsprekend kun je ook afbeeldingen uploaden.

Beheer door Clubdiensten

Het technische beheer van een website en het veilig houden is tijdrovend en vraagt specifieke kennis. Kies je voor een website bij Clubdiensten dan heb je daar geen omkijken naar. Wij zorgen voor bereikbaarheid en veiligheid van jullie website. Dan kunnen jullie je concentreren op de inhoud.

Voorbeelden van websites


www.bowenvereniging.nl
De Vereniging voor Bowentherapeuten en ‑behandelaars biedt een platform voor behandelaars en een algemene informatiesite voor consumenten, met als doel de Bowentechniek meer bekendheid te geven in Nederland.

www.siemworkondernemersgeluk.nl
Voor AEGON is een mooie online scantool gemaakt waarmee ondernemers hun ondernemersgeluk kunnen meten en vergroten.

www.movement4you.nl
Movement4you biedt ondersteuning bij/of het opzetten en onderhouden van systemen voor kwaliteits- en veiligheidsmanagement en het uitvoeren van verbeter-/verandertrajecten voor zowel organisaties, afdelingen/teams en personen.

www.sblscholing.nl
De Stichting Beroepsopleiding Lactatiekunde verzorgt in Nederland de nascholing van lactatiekundigen IBCLC.

www.artsenleefstijl.nl
Vereniging Arts en Leefstijl wil Nederland gezonder maken door leefstijlgeneeskunde te implementeren in de gezondheidszorg.

 


www.geldersekring.nl
Clubdiensten gebruiker vanaf het eerste uur en bovendien een bijzonder gezellige businessclub. In 2020 waren zij weer de eerste. Ditmaal met een nieuwe website die volledig gebruik maakt van onze nieuwe CMS mogelijkheden.

 www.nivo-nh.nl
Een netwerk van vrouwelijke ondernemers van NIVO. Wat kunnen we daar nog aan toevoegen? Deze gezellige netwerkclub bestrijkt Noord-Holland.

 www.nnk.nl
Als al je leden met kwaliteit bezig zijn, dan wil je natuurlijk zelf ook een kwalitatief hoogstaande website. Dat is voor NNK, vereniging van kwaliteitsmedewerkers, zeker gelukt.

 www.cranio-nederland.nl
De gezamenlijke Cranio Sacraal therapie verenigingen hebben ook een gemeenschappelijke website. Hierin worden de leden van de afzonderlijke clubs gecombineerd in één overzicht.

 www.sidilco.nl
Het zijn niet alleen maar clubs die een website bij ons onderbrengen. Sidilco is dan wel geen club maar ze produceren wel een vrolijke club suikerdecoraties.

 www.etric.nl
Sommige sportclubs hebben aan één sport niet genoeg. Bij ETRIC kun je hardlopen en volleyballen.

 www.footvalley.nl
Nee, de naam is geen typefout. Deze business club sponsort de voetbalvereniging van Bennekom in Food Valley. Logische naam dan.

 www.stichtinginvitee.nl
Een website van een organisatie die steun en aandacht geeft aan iedereen die leeft met of na kanker.

 www.jokan.nl
Jonge ondernemers die kennis en informatie uitwisselen over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed.

 


www.ucncranio.nl
Een website voor Craniosacraal therapeuten ontworpen door een professionele vormgever.
En dat is te zien!

 


www.moorfielders.nl
Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" in Ede is een actieve en gezellige honkbal- en softbal vereniging waarbij plezier en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

 www.jowervplus.nl
Een platform waar kennis en informatie wordt uitgewisseld over ontwikkelingen in het vastgoed, in de breedste zin van het woord.

 


www.bitesenbusiness.nl
Met 30 vestigingen een groot en gezellig netwerk voor ondernemende vrouwen.

 


www.adviesgroepwagenaar.nl
Voor Adviesgroep Wagenaar B.V. zijn financiële en fiscale zaken dagelijkse kost. Zij wilde graag een website die informeert en weergeeft waar zij voor staat: ervaring, flexibiliteit, betrouwbaarheid.

 


www.kwaliteitskringtwente.nl
Over kwaliteit gesproken: deze vereniging van mensen is professioneel bezig met het thema Kwaliteit.

 


www.triggerpointcoach.nl
Een website voor en door Triggerpointcoaches.

 


www.kkzh.nl
De KKZH is een onafhankelijke vereniging, gericht op het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmangement. Ook gezellig netwerken is een doelstelling.

 


www.develder.nl
Gezellig buurten in een buurtcentrum? Kijk wat er te doen is op deze website.

 


www.wvede.nl
Bij deze actieve wielervereniging worden evenementen ook gebruikt door leden van teams om onderling af te spreken. Zo heeft de club overzicht en zijn (medische) gegevens direct beschikbaar bij calamiteiten.

 


www.pedaleren.nl
Hét opleidingsplatform voor de fietssport in nederland.

 


www.josbarneveld.nl
Een businessclub voor jonge ondernemers.

 


www.valleienergie.nl
Een energieke coörporatie met een duurzame doelstelling.

 


www.businessclubdevallei.nl
Een kleine businessclub met een grote diversiteit aan leden.

 


www.sportkaart-ede.nl
Op deze website worden sportkaarthouders (studenten van Edese scholen) en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht. De afhandeling van de sportmomenten wordt ook door Clubdiensten gedaan.

 


therapeuten.zhong.nl
De Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

www.shiatsuvereniging.nl
Shiatsu Vereniging Nederland verenigt alle Shiatsu therapeuten in Nederland.

 


www.woningcorporatieplichtgetrouw.nl
Vanwege het gemak heeft deze woningcorporatie voor een gekoppelde website gekozen.

www.abeo.nl
Deze buurtvereniging wil gesprekspartner en aanspreekpunt zijn voor de bewoners, de gemeenteraad, het college van B&W van Ede en andere belanghebbenden. De website informeert over zaken die van belang zijn voor de woon- en leefomgeving.

www.kmwb.nl

Kwaliteitskring Midden en West Brabant

 


www.qkring-gelderland.nl
Een kwaliteitskring met brede aandacht voor Kwaliteit, Veiligheid & Gezondheid, Milieu en Duurzaamheid

 


www.borstvoedingede.nl
Website over borstvoeding met adviezen van een lactatiekundige.

Referentie

 Onze vereniging JOwerv+ is een platform voor onroerend goed professionals in de regio Wageningen, Ede, Veenendaal, Barneveld en omstreken. Sinds we met Clubdiensten werken verloopt het aanmelden voor onze bijeenkomsten erg soepel. Voorheen deden we alles via de e-mail en dat leverde wel wat uitzoekwerk op. Nu kunnen de leden zich via de website aanmelden door het zetten van een vinkje en zie ik direct hoeveel aan- en afmeldingen er zijn. Tot nu toe gebruiken wij Clubdiensten alleen voor de functies adressenbestand en activiteiten omdat daar voor ons veel tijdwinst te behalen was. Prettig dat die keuzemogelijkheid er is. De dienstverlening is prima: als ik een keer een vraag heb, krijg ik vrijwel direct antwoord.

Anja de Haas
secretariaat
JOwerv+
Naar alle referenties »